Táv – OFFROAD JUNIOR

Hogyan fizessek?

Online fizetés bankkártyával az EuPlatesc.ro oldalon keresztül (Visa / Maestro / Mastercard)

Ha a “Kártyás fizetés” fizetési módot választotta, akkor a „Fizetés” gombra kattintva az online fizetési rendszer biztonságos oldalán ki kell töltenie egy űrlapot a kártyaadatokkal.

– A Visa és a Mastercard (Visa / Visa Electron és Mastercard / Maestro) emblémáival kibocsátott bankkártyákkal végrehajtott fizetések a “3-D Secure” rendszeren keresztül jönnek létre, amely ugyanolyan biztonsági szintet garantál az online tranzakciókhoz, mint az ATM-ek vagy a POS terminálok esetében.

– A “3-D Secure” biztosítja, hogy a bankkártya adatai nem kerülnek átadásra vagy tárolásra a webáruház vagy a fizetési rendszer szerverein, ezeket az adatokat közvetlenül a Visa és a Mastercard rendszerei kapják csak meg.

Jó tudni! – a bankkártyával történő fizetésért nem számítunk fel további díjat!

OFFROAD JUNIOR: 200 m úszás, 5 km kerékpár, 1,2 km futás
Limit idő:
Rajt/Cél: Kingsland Golf&Polo Country Club (Köröskisjenő/Bihar megye)
Rajt Offroad Junior: 11:30
Online regisztráció: 2019.07.05-ig
Alsó korhatár: 11 év
Minden kiskorú versenyző számára a szülő köteles kitölteni egy felelősségvállalási nyilatkozatot, amellyel beleegyezik a kiskorú versenyen való indulásába. 

SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK
Személyi igazolvány/Útlevél
Egyéni felelősségnyilatkozat
Minden résztvevő egy felelősségnyilatkozatot köteles aláírjon, amelyben kijelenti, hogy a szabályzatról tájékoztattuk, megérti és elfogadja az egészségi, jogi vagy bármi egyéb kockázatot, amely az Offroad triatlon  versenyen való részvétellel jár.

Korcsoportok: 11 év, 12 év, 13 év, 14-16 év

A SZERVEZŐK BIZTOSÍTJÁK:
Startcsomag: rajtszám, időmérő chip
Frissítőpontok: friss és szárított gyümölcsök, kekszek, nápolyi, izotóniás ital, ásványvíz, Cola, jég, egyebek.
Orvosi ellátás
Finisher érem: limitidőn belül érkezők számára 
Díjazás: korcsoportok

Figyelem! A verseny szervezői fenntartják a jogot, hogy kizárják a versenyből azokat a résztvevőket, akik alkohol vagy drog hatása alatt vannak, akiknek láthatóan nem megfelelő az egészségállapotuk vagy azokat, akiknek nincs megfelelő felszerelésük! 

Kerékpár pálya térképe: hamarosan!
Futópálya térképe: hamarosan!