Proba – OFFROAD JUNIOR

Cum Plătesc

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Va multumim anticipat!

OFFROAD JUNIOR: 200 m înot, 5 km bicicletă, 1,2 km alergare
Timp limită: 
Start/Finish: Baza de agrement Kingsland (Ineu/Bihor)
Start proba Junior: 11:00
Termen de înregistrare: până la 05.07.2019
Limita de vârstă: 11 ani
Pentru toți minorii participanți la competiție, părinții trebuie să semneze un acord prin care admit minorului participarea la cursă.

ACTE NECESARE
Carte de identitate/Pașaport
Declarație pe propria răspundere
Toți participanții vor semna o declarație pe propria răspundere în care concurenții declară că au fost informați despre regulamentul concursului, înțeleg și acceptă riscurile medicale, legale sau de orice alt fel care pot apărea cu ocazia concursului.
Categorii de vârstă: 11 ani, 12 ani, 13 ani, 14-16 ani

ORGANIZATORII ASIGURĂ:
Pachet de start: număr concurs, chip cronometrare.
Hidratare/Revitalizare: fructe proaspete și deshidratate, biscuiți sărați, napolitane, băutură izotonică, apă minerală plată, Coca Cola, altele.
Asistență medicală
Medalie de finisher: pentru cei care termină concursul în limitele de timp stabilite.
Premii: pentru categoriile de vârstă

Atenție! Organizatorii își rezervă dreptul de a retrage de la concurs participanții în stare de ebrietate, cei sub influența substanțelor stupefiante, personae care se află în mod vizibil în stare precară de sănătate sau nu au echipament corespunzător! (echipament de alergare)!

Hartă traseu ciclism: în curând!
Hartă traseu alergare: în curând!